Tantra valby knep i aften

tantra valby knep i aften

Templet! Så er det. Det hele flyder sammen. LÆS OGSÅ: Her er den ultimative orgasme-guide, intim med en anden, vi kigger hinanden dybt i øjnene og banker. I Tantra Templet kan du lære om den tusindårige tantriske visdom om livet, og hvordan man integrerer spiritualitet, kærlighed og seksualitet for at vække vores fulde livskraft og potentiale som menneske.

Det er Rosa og Richard, og det er dem, der nu skal tage vores jomfrudom i tantrasammenhæng. Et par uger forinden popper en annonce op i mit feed på Facebook: "Workshop kun for kvinder om vækkelse af sanserne". Han siger: "Det var også meget smukt for mig". De to massører fortæller sagligt og roligt om, hvad der kommer til at foregå - og hvad der ikke kommer til at ske. Ved hendes side står en høj mand, mindre eksotisk klædt i jeans og skjorte. Hele min krop synger blidt. Han stryger mine ben og balder, og jeg mærker min krop svare ved at blive blød og afslappet. Vi mødes alle fire igen, dampende og glinsende af olie, med et håndklæde om kroppen. Vi er på vej til vores første tantraoplevelse. Han siger, at han er klar over, jeg ikke vil have yoni-massage, og om det er okay, at han stryger let hen over venusbjerget.

På to minutter er jeg tilmeldt, og kort tid efter, en lun torsdag aften, cykler jeg alene til Tantra Templet, hvor dybrøde vægge, stearinlys i hobevis, blomster og fint vævede, lette, indiske tekstiler danner en intim, hemmelig hule i et ellers tænderskærende. I aften bliver døren åbnet af en kvinde i lang, rød silkekjole, dyb udskæring og sorte øjne og hår. Alle har mulighed for at få glæde af tantra, for tantra starter altid der hvor du er, uanset hvor du er henne i livet, og uanset hvilken bagage du har med dig! Jeg prøver at tvinge min vejrtrækning i ro, at flyde med, bare at være. Vi får en fin aften. Det lykkes ikke ret godt. LÆS OGSÅ: Mie Moltke: Min seksuelle rejse har været en åbenbaring. Og det giver mig. LÆS OGSÅ: Hvor meget sex er nok for at få et lykkeligt parforhold?

De fortæller også, vi vil blive masseret i separate rum, og det studser vi lige lidt over, fordi vi forestillede os en fælles oplevelse, men tænker, de må have deres gode grunde. Nu er jeg totalt blottet. Nu er vi ikke længere jomfruer, men stadig nybegyndere i tantra. Jeg går opløftet derfra. Længe holder han den rytme. Alt er lange, blide strøg, olie, varme, musik, den fremmede duft af ham. Bryster, mave, venusbjerg og op igen. Alle celler er vågne og i live, og jeg mærker hele min krop fra den yderste del af tåen til det øverste af min hovedskal, som om jeg ligger og skvulper i varme bølger. Det vil jeg ikke. Det er jeg ikke klar til på denne første gang.

For i virkeligheden glæder jeg mig til det, der venter om et øjeblik. Laver sanseøvelser, ser små film og lytter til Ananda, der varmt og engageret fortæller om, hvordan sanserne kan vækkes og trænes med det formål at få større livskraft og energi og rigere erotiske møder med sin partner. Jeg giver mig nu, stritter ikke længere imod, for nu er jeg jo alligevel blottet, og der er ikke mere at skjule. Ja, ja, alt er okay. Jeg har svedige håndflader og flaksen i maven og får pludselig stor trang til bare at køre mod biffen, og i stedet se en god film begravet i mørket. Vi ligger bare der og trækker vejret sammen.

Sangen bliver højere, mere intens, og jeg føler mig ophidset, men på en anden måde end "tag mig nu". Jeg bider mærke i tre ting: Kun kvinder, ingen nøgenhed og så det med at vække sanserne. Syngende, summende og dirrende af energi. Jeg registrerer en tanke, der bobler op langt væk fra aha, det er så nu, det bliver erotisk. Min ryg spjætter, da hans fingerspidser meget forsigtigt stryger hen over den i ultralette bevægelser. Jeg tør slet ikke kigge på ham og har mine øjne fast lukket. Vi får fortalt, at min mand ikke vil få lingammassage, der er massage af penis, fordi mænd har en tendens til at blive meget målrettede, når energien centreres dér. Her sidder jeg midt i en stor gruppe kvinder, de fleste over 35 år, men også enkelte yngre.

.

Jeg takker ham, og jeg mener det. Vi kan også bare dreje til højre i stedet for, siger jeg i krydset, hvor vi egentlig skulle til venstre. Han spørger vist nok, om jeg ligger godt, jeg mumler et svar. Dér forstår jeg, hvorfor vi ikke blev masseret i samme rum for bare at kunne give sig helt hen, uden at have opmærksomheden andre steder end på sig selv. En helt ukendt verden for dem begge. Vi bliver ført ind i et dunkelt, varmt rum, kun oplyst af levende lys. Min krop flyder sammen. Tantra er en revolutionerende tilgang til livet, som giver os mulighed for at leve i nuet med intensitet og bevidsthed. Det går op for mig, at jeg overhovedet ikke har tænkt på, hvad der foregik i det andet rum, og det er dejligt at se min mand igen, med røde kinder og strålende glade øjne. Fie Sandfeld og hendes mand, Michael, har afprøvet en tantra-parmassage.

Hans hænder og min ryg er glatte af fed olie, i lang tid stryger han bare ryggen og mine skuldre med lange, rolige og bløde strøg. Vi har templer i København, Odense og Aarhus, hvor du kan komme til tantramassage, foredrag om tantra, workshops, tantriske indvielser, undervisning i tantramassage, kvindegrupper og tempelaftener. Han placerer sig ved mit hoved, tager forsigtigt mine arme op, så jeg holder ham om livet, og han begynder at røre mine sider, min mave og mine bryster. Jeg forstår nu, hvad de mente med at fordele den seksuelle energi i hele kroppen det er netop det, der sker og det føles vidunderligt. Igen skal jeg lige bruge et par minutter på at falde til ro i den nye position. Efter lang tid lægger han sig ind til mig og holder om mig. Den nat bliver der vækket sanser, så det summer hjemme hos mig!

Hans hænder har fundet en rytme på mine bryster, ned på maven og op igen. Jeg begynder at falde lidt ned, min ånde-dræt bliver roligere, men mine tanker myldrer rundt, jeg tænker tusinde ting på en gang og tvinger mig til at koncentrere mig om, hvor han rører mig, blot at mærke berøringen. Vi får tilbudt vand, og vi sætter os alle fire sammen. Nysgerrig og glad, og med stor appetit på at bruge hele min krop, alle mine sanser og al min kærlighed meget mere, både i mit erotiske liv, og i mit liv som helhed. LÆS OGSÅ: 3 par afslører: Hvad betyder kvinder for mænds sundhed? LÆS OGSÅ: Se 10 grunde til, at sex er sundt. Yoni er den tantriske betegnelse for det kvindelige kønsorgan. Det føles uvirkeligt at ligge dér, nøgen og alene med adrenalinet på fuld speed i mine årer, og jeg spænder i hele kroppen, da døren går.

Sexchat thai massage tantra

Tantra valby knep i aften

Erotisk massage århus tantra glostrup

Tantra Valby Knep I Aften

Finger in die muschi tantra massage in berlin